Kartepe’ de Size En Yakın Eskort Bayan Fikriye

 

Aslen Azeri asıllı bir bayanım. Fikriye ise gerçek ismim. Yabancı bir bayan olarak kendimi tanıtmak istemem her ne kadar farklı bir kültürün pasaportuna sahip olsam da sizin kültürünüze çok yakın bir duruşum olduğu kesin.

Ben aslında kendi ülkemde de aynı işi yapıyordum. 3 sene öncesine kadar da her şey çok güzeldi. Ancak bir evlilik yapmak istedim ve bu şekilde meslekten ayrılmak daha farklı ve daha sedanter bir hayata geçiş yapacaktım. Ama 6 aylık evlilik sürecinden sonra ayrılmak istedik. Malum bir takım sorunlar oldu ve yollar ayrılınca da herkesçe bilindiğim o özel çevremde kalmak istemedim. Kendi ülkemin hemen her yerinde de tanıdıklarım olduğu için Türkiye’ye gelmeyi uygun gördüm. Karşınıza izmit azeri escort kadın olarak size en yakın bayan olmayı tercih ettim.

Kartepe Eskort Azeri Fikriye Hanım Kendi Evinde

Burcu diye bir arkadaşım sayesinde öncesinde lüks evleri ziyaret ederek bu işe başladık. Aslında dilim çok benzeştiği için son derece yeterliydim ama racon ve usül anlamında kendimi geliştirmem gerekiyordu. Bu yüzden de biraz ortama ayak uydurmam zaman aldı bakacak olursanız. Biraz daha alıştıktan sonra kendi ayaklarım üzerinde durmak istedim ve o güne kadar edindiğim bir çok ilçe tecrübesi içinde Kartepe’yi kendime uygun buldum. Bu semt bana çok yakın geliyor bir de Azeri eskort kızların kendi başlarına ev tutabildikleri bir yer olduğunu gördüm. Hatta bir de şöyle bir ayrıntıya da zaman içinde hakim oldum ki Azerbaycanlı kadınlar Rusçayı çok iyi konuştukları için, daha çok para kazanmak adına kendilerine bu imajı veriyorlar. Yani kadınların milliyetçilik duyguları sıfır anlayacağınız. Ama ben bunu kendime şukela görmedim. Yakışık almaz diye düşündüm. Meni sevdirmezdi sizlere. Bu yüzden kendi milliyetimle var olmak ve sizinle olmak istedim. Ayrıca fiyatlarımda kendine başka kömün eden gızlardan farklıdır.

Kartepe’de size en yakın eskord kız benim derken aslında neyi kastediyoruz bu konuya da açıklık getireyim. Kendi aracımın olması ve aracımda map olması sizin evinize nokta atışı misafir olabilirim. Bu yüzden farklı ortamlarda kendinize uygun bayan aramanıza gerek yok.

Soğuk Günlerin Sıcak Adresi Kartepe

Havaların ısınması her ne kadar içimizi kıpır kıpır ediyor olsa da bu virüs muhabbetlerinden dolayı bu yaz hiç de öyle eskisi gibi bir yaz olacağa benzemiyor. Bunun öngörüsüne herkes gibi bende varıyorum ancak kendi izole yaşantımız içinde belki güven de veren bir formda görüşme şansına sahip olabiliriz. Henüz bunun için tam bir planlama yapmamış olsam da ortak fikirlerimizle belki kartepe’de güzel zamanlar geçiririz.”

Bir takım planlarımı da tabi ki bu sürecin arkasından gelecek şekilde yapıyorum. Şu anda her önüne gelen ile görüşmüyorum. Esas olan bu tehlikeli zamanları hepimizin bir zaman içinde atlatması olacaktır.”

Kışın bu bölgede kar çok oluyor. Ben de kendi ülkemden dolayı karlı havalara pek alışkınımdır. Ama sıcak şarabı burası kadar iyi yapan yer yok. Bir de kendi öğrendiğim bir kaç yöntemde var. Onları da sizin için hazırlayabiliyorum bana konuk olduğunuz zamanlarda. Bunun gibi çok sayıda fantezik durumum var yani hakim olduğum. Görüşünce daha detaylı anlatım fırsatlarım olacaktır.

Listing ID: 9315e7f58c36b835

28 Mart 2020 17:05

This ad has expired

Yorumlar