Alman Partneriniz Aleksandra Derince’ye Geldi

 

Kulağa ne kadar acayip geldiğini biliyorum. Bu kadar çarpıcı bir kadının bu ilçede ne işi var diyorsunuz. Evet bunu demekte de çok haklısınız çünkü çok kısa bir süre için buradayım. Şimdiden söylemek zorundayım ki uzun süreli bir kalışım olmayacak bu sebeple de müşterileri için biraz acele eden benimle görüşebilecek diyebilirim. Alman bayanlardan hoşlanıyorsanız elinizi çabuk tutun. Derince alman eskort kız olarak çok fazla kalmayacağım için tabi ki sınırlı sayıda insan ile görüşme şansım olacak. Buraya babamın bir takım miras işlerini takip etmek için geldim. Dordmund’da yaşıyorum zaten orada doğdum ve büyüdüm. Aldığım kültür buraya hayli uzak kalmış oldu. Bu sebeple biraz karmaşık ya da tuhaf özelliklerim bazen gözünüze çarpabilir ama birlikte olacağımız anların tadını coşku ile çıkaracağımız gerçeği değişmeyecek bu kesin bilgi en azından.

Ayrıca Derince bayanlarına şöyle bir göz attığım da gördüm ki herkes kendini çok önemli kişi sanıyor. Bu aslında bu toplumun kadınlarının çok önemli bir handikapı. Her kadın çok kıymetli görünüyor kendi kendine bakınca. Ama gerçeğin bu olmadığını ona rakip olabilecek biri ortaya çıktığında ya da asla baş edemeyeceği bir hatun gördüğünde anlıyor. Çoğu zaman evli erkeklerin karılarını aldatmaları da bence bu konu ile çok ilgili. Hele ki benim gibi bir görüntüye sahip kadının etkilemeyeceği adam sayısını varın siz söyleyin. Zaten benimle kısa süreli zaman içerisinde görüşmek isteyen beyler için görüşme tarifemi de vermeden önce biraz poz çekmek istedim. Bunları yazımın içinde peyderpey paylaşacağım sizlerle.

Ben gençlik zamanlarımda çok utangaç ve içine kapanık bir kızdım. Ama zaman geçip de erkeklerin tam anlamıyla nasıl çalışan ve onlar için önemli olan şeylerin neler olduğu öğrenince durum değişti. Aslında her bireyin libido ile yöneltildiğini cinsel güdüler bu varlıklar üzerinde en belirleyici rol oynuyor detayını ve kadınsal verileri kullanarak her adamı dize getirişimizi gördükten sonra fikirlerim alt üst oldu ve tam anlamıyla değiştirdik diyebilirim.

Bu arada benim ikinci adım da Ayşe. Bana çevremdekiler bu isim babaanneme ait olduğu için ikinci isim olarak konulduğunu söylediler. Bizim sülalemiz biraz tutucu olduğu için bu adetleri sürdürmektedir. Ama ben sizlere başlıkta da belirttiğim ismi kullandığımı söyleyebilirim. Bana da kısaca Alex denmesinden hoşlanırım. Belki de muamelemi çok beğenen beyler kendileri bir kaç isim takarlar. Burada isimler çok hoşuma gidiyor zaten.

Derince gördüğüm kadarıyla partner bayan olmak için çok önemli bir yer değil. Sanki askeri bölgelerin var olduğu o soluk yerlere benziyor. Aslında biraz bizim oranın ırkına münhasır tipler gibi yani gri ve soğuk. Bu nedenle çok hoşlanmadım. Ama genel olarak Türk erkeklerinden hoşlanırım zaten Almanya’da da bu işi yaptım için burada kısa sürede biraz para kazanmak çok da zor gelmeyecek bana. Hem de yeni insanlar ile tanışıp hem bizim oralarda hem de bir kez daha gelecek olursam burda çevre yapmış olacağım. Benim asıl amacım zaten bu kazanımı edinmek olarak düşünülebilir.

Bakalım beni beğenecek misiniz bu da bir gerçek tabi. Genel olarak vücut tipi nasıl olan kadınlar ile birlikte olmaktan hoşlanıyor ve hangi tipleri arzuluyorsunuz çok bilmiyorum daha önce hiç buralardan bir tanıdığım olmadı. Ama bu gelişim ilk olmayacak bundan eminim. Bugün çarşıda çok yakışıklı adamlar gördüm. Belki de kendi totemlerimi yaparak bu kişileri şu an yazdığım bu satırları görmeye çekebilirim ne dersiniz. Sonuçta metafizik hayatın her alanında var öyle değil mi?

Listing ID: 6215d8bd714e487f

26 Eylül 2019 00:10

This ad has expired

Yorumlar